Boederijvakantie in
een lodge of safaritent

Accommodaties met kachels

20% KORTING T/M 8 OKTOBER 2021 (vanaf 4 nachten) Herfst op de boerderij.... Dat beleef je in de verwarmde tenten en lodge.

Ontdek de boerderij

Onze boerderij kent geen geheimen. Tijdens je verblijf speel jij voor boer of boerin.

Plekjes vrij

20% KORTING T/M 8 OKTOBER 2021 (vanaf 4 nachten).

Reserveren

100 % boeren buitenleven

de leukste glamping familievakantie bij boer Herald en Bonita

Middenin de weilanden kamperen in een luxe safaritent of lodge; dat klinkt toch als een droom? Over de weilanden kijk je kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.

  • Op en top boerderij belevenis
  • Pony rijden en verzorgen
  • Perfect ingerichte accommodaties
  • Met overdekte speel stroschuur en heel veel spelletjes
  • Buiten koken op het kampvuur
  • Al 6 jaar winnaar Zoover Awards
Logo award cup gold 4x

Winnaar
Gouden Zoover
Award 2019

Met gasten
beoordeling
van 9,9!

Weetjes

Regen

Weer of geen weer? Buiten in de plassen stampen is één groot feest.

Vies en nat worden mag

Vuurplaats

Na een dag buiten, heerlijk pannenkoeken bakken op hout.

Pakket bestellen bij de boer

Vuurplaats

Bestel alvast een marshmallows pakket! Dat wordt genieten.

Zelf marshmallows maken

Avontuur

Wist je dat we een groot erf en bos hebben, ga het zelf ontdekken.

Rondstruinen

Stroschuur

Glijden, klimmen, verstoppen en al je fantasie kwijt in de stroschuur!

Strokriebels!

Verse eitjes

's Morgens zin in een kakelvers eitje? De kippen leggen al heel vroeg een scharrelei.

Scharrelkippen

Druppies laarzen

De boer helpen op stoere, trendy en comfortabele laarzen, nu bij ons te koop!

Laarzen in de landwinkel

Konijn

Wist je dat je een eigen konijn bij de tent mag verzorgen?

Eigen Wipstaartje

Twents praten

A'j Plat kuiern könt, mö'j 't nie loatn!

Kuiern met boer Herald

Koe melken

Melk van je eigen koe! Wie maakt de grootste melksnor?

Verse melk

Reacties van gasten

Wat een leuke vakantie hebben we hier gehad. Zeer vriendelijke familie en bij aankomst stonden de koffie/thee en een zelfgebakken appeltaart al klaar voor ons. Beter kan je vakantie toch niet beginnen. Onze dochter mocht overal bij helpen en heeft daardoor erg veel geleerd. De dieren verzorgen, op de tractor rijden of gewoon lekker over het terrein rijden met de skelters. De lodgetent is van alle gemakken voorzien en is een heerlijk plek om te verblijven. Zelfs de pony liep gezellig voor de tent te grazen. Wij komen hier zeker terug.
Patrick en Esther (september 2019)

Met tegenzin weer naar huis! Het was een geweldig weekendje weg, volledig in de natuur. Alles mag en niets moet… Mijn zoontje van 4 heeft heerlijk kunnen spelen: ravotten in de strohut, rijden op de lieve pony, springen op de trampoline, scheppen in de zandbak, knuffelen met de poesjes en de konijntjes, de geitjes voeren, eieren rapen bij de kippen en niet te vergeten het verzorgen van de koeien. De eigenaren doen hun uiterste best het je naar de zin te maken. We hadden graag nog wat langer willen blijven, er is zoveel te zien en te doen, je komt echt tijd te kort. Een aanrader voor iedereen die houdt van hartelijkheid en de pure liefde voor mens en dier. Met tegenzin weer naar huis. Herald, Bonita, Jurian en Lieke… jullie zijn toppers! Bedankt voor de mooie dagen en tot de volgende keer!
Chantal & Milan (mei 2019)

We zijn net terug van 2 weken vakantie op Landrijk de Reesprong. We zaten in de lodge, een 5 sterrenverblijf! Niets ontbreekt en zeer comfortabel. Je zit heerlijk vrij en hebt een prachtig uitzicht. Gezellig dat de pony rondom de lodge stond te grazen. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op het terrein. Even naar de kalfjes, de konijnen aaien, eieren rapen, rondcrossen op de skelter, springen op de trampoline, even knuffelen bij de geiten, de boer helpen met melken en voeren en nog veel meer. Boer Herald, boerin Bonita, Jurian en Lieke doen er alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Ze zijn enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en laten je graag een kijkje nemen op het boerenbedrijf. Een verblijf op Landrijk de Reesprong is absoluut een aanrader!
Ilse (juli 2019)

Heel gastvrij! Voor herhaling vatbaar! De vakantie op de boerderij was helemaal zoals we gehoopt hadden! De kinderen leren veel over het leven/werken op de boerderij en worden volop betrokken. Koeien melken, eieren rapen, konijnen voeren enz. enz. Daarnaast zijn er voor de kinderen veel speelmogelijkheden! De lodge is zeer volledig ingericht en heel schoon! En dat alles te midden van een prachtige natuur!
Familie Huissoon (augustus 2019)

Grootouders, ouders en kleine kinderen genoten allemaal op hun eigen manier van deze prachtige plek en hele gastvrije ontvangst. Aan alles was gedacht. Heel veel vrijheid, rust, natuurschoon, speel mogelijkheden, binnen en buiten en betrokken worden bij de verzorging van de dieren was top!
Ellen (mei 2019)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,9
Schrijf zelf een review

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde