Outdoor weekend

Reserveren

Kom winters genieten van dit speciale outdoor weekend

Winter glamping bij Landrijk! De komende weekenden staan in het teken van Winters Genieten. Wat dacht je van donkere avonden bij het kampvuur, outdoor en samen eten.

Op het programma staat houtvuur stoken, een outdoor training met koude dip in het water (voor wie durft!!!), stoofpotje boven het vuur en opwarmen in de hottub. Genieten van heerlijke koffie en warme chocomel bij je huisje en op zondag aanschuiven voor een heerlijke boerenbrunch.

Dit zijn de Winter glamping weekenden*:
vrijdag 26 t/m zondag 28 januari;
vrijdag 9 t/m zondag 11 februari;
vrijdag 1 t/m zondag 3 maart

*Opgave verplicht

We starten goed op vrijdagavond en beginnen de avond met een stoofpot met heerlijk stoofvlees in een grote ketel op het kampvuur. Voor de kinderen zorgen we voor broodjes hotdog met frietjes. Voor ieder zijn er twee drankjes inbegrepen. Afhankelijk van het weer zitten we buiten met kampvuur en lekkere dekentjes of in de koeienstal bij de warme koeien.

We starten om 17:00 uur en sluiten weer af rond 18:00 uur.
De kosten zijn € 22,50 p.p., kinderen t/m 11 jaar € 10 p.p.

Op zaterdagochtend starten we om 9:15 uur met de outdoor training en aansluitend de koud water dip. Daarna rennen we snel weer terug :) voor een welverdiende warme douche. De achterblijvers zorgen voor een kop dampende koffie, thee of chocomel.

De hottub is te huur vanaf:
Vrijdagavond 17:00 - 24:00 uur voor € 85
Zaterdag 12:00 - 24:00 uur voor € 170

Op zondag organiseren we een echte boerenbrunch. Met warme pannenkoekjes, soep, lekkere broodjes van de bakker en zoete en hartige lekkernijen. Inclusief drankjes.
De kosten zijn € 32,50 p.p., kinderen t/m 11 jaar € 15 p.p.

De dieren kunnen op zaterdag gezamenlijk worden gevoerd. Op zondag zijn wij te vinden bij de brunch en mogen jullie op eigen gelegenheid de dieren verwennen.