Vergaderen

Weidesessies in alle rust

Zelfs vergaderen krijgt een geheel ander betekenis op Landrijk De Reesprong. Een weidesessie met het gras tussen je tenen. Een relaxte manier om naar jouw doelen toe te werken. De stilte en het uitzicht over de wei met koeien geven je nieuwe inzichten. Dat is uit ervaring gebleken. Vergaderen in de wei in plaats van op kantoor: het is een totaal andere beleving met verrassende uitkomsten. 

Onze lodge is de perfecte vergaderlocatie. Door de grote ramen wordt de energie van de natuur naar binnen gehaald en krijg je volop inspiratie. Het is mogelijk om een dag te vergaderen, maar ook meerdaagse weidesessies zijn mogelijk. Er zijn voldoende slaapplaatsen aanwezig. 

We vinden het belangrijk dat je de volledige focus hebt op waarvoor jij bent gekomen. Wij zorgen daarom voor gratis WiFi, een flip-over en koffie en thee en een heerlijke zelfgemaakte taart. Op aanvraag verzorgen we ook het boerenontbijt, de lunch en het diner. Daarnaast denken we graag mee over creatieve of teambuildingsactiviteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn; lachworkshop in het stro, brug bouwen, spelen met vuur, spelen met energie, spiegelen met honden en dramasessies. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Reacties van gasten

Eigenlijk willen we dit niet delen en willen dit unieke plekje voor onszelf als geheimpje bewaren😉 op de lange oprit begint het vakantiegevoel meteen....wat een ruimte en een uitzicht. Dit uitzicht gaat nooit vervelen. De tent is prachtig, ruim, schoon, alle luxe, de boxspring lag prima (dat zegt heel wat voor een rugpijn patiënt). Mara de hond, loes de poes met haar kittens, koeien, geit, konijnen, kipjes....het is fantastisch, wat een rijkdom om bij jullie te mogen genieten. Jullie passie, betrokkenheid, jullie lieve kinderen. We komen zeker terug.
Linda (mei 2018)

We hebben een heerlijke week gehad op de boerderij.De safaritent was heel netjes en schoon.Kinderen (leeftijd 4,5 en 2) mochten overal mee helpen en dat vond ze geweldig.Ook genoeg speeltoestellen en skelters, fietsjes e.d om mee te spelen. De hooischuur was favoriet bij onze zoon. Boer Herald en boerin Bonita denken met je mee en doen er alles aan om het de gasten naar hun zin te maken.
Marco & Marlies (augustus 2018)

Het was fantastisch! Wij hebben het geluk gehad dat we de hele week 30 graden hadden. Dat maakte het meer dan geweldig! Maar ook de gastvrijheid van de boer, boerin en kinderen maakte alles compleet. Perfect ingerichte tent, prachtige omgeving, en voor de kinderen echt proeven van het boerenleven. Een aanrader! Wij kunnen alleen maar enthousiast zijn :-)
José (juli 2018)

Voor de derde keer verbleven in de luxe safaritent.! Zeer vriendelijke gastvrijheid en warme onthaal van Herald&Bonita. Met je neus op het echte plattelandsleven. Rust in een glamoureuze tent met luxe. Heerlijke bedden en kachels voor de koude nachten. Geniet van verse melk en verse eitjes. Herald&Bonita luisteren goed naar jouw wensen... Wij gaan zeker weer een keer naar landrijk de Reesprong toe...
Dorien (april 2018)

Landrijk de Reesprong is een geweldige plek! Een hele rustige plek ook door de kleinschaligheid. Je wordt hartelijk ontvangen door de boer en boerin en hun 2 kinderen. Onze 2 jonge kinderen hebben enorm genoten van o.a. de dieren, skelters en trampoline. Wij zaten zelf in de lodge en die is van alle gemakken voorzien. Ook heel smaakvol ingericht en super schoon. Erg leuk is dat het een echt actief boerenbedrijf is. En de kinderen worden er actief bij betrokken. Ze mogen eieren rapen, koeien eten geven, mee op de tractor . Er zijn ook leuke dingen te doen in de omgeving. Daar zijn wij bijna niet aan toegekomen omdat we heerlijk zaten bij de boerderij. Wij gaan zeker nog eens!
Lieke (juni 2018)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,7
Schrijf zelf een review

Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.  

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde