Genieten

Boek snel jouw vakantie

Wie wil dat nou niet, slapen boven de koeienstal! Elke ochtend vroeg uit de veren om te helpen bij het koeien voeren. Dit is het leuke van logeren in het boerderij appartement.

De woning is geschikt voor 4 - 5 personen. En beschikt over een ruime woon- en eetkeuken, ruime badkamer en twee slaapkamers. De woning is voorzien van horren. Buiten is er bij de speeltuin een heerlijk overdekt zitje om te genieten van de zon en het uitzicht. Hier staat een picknicktafel en gemakkelijke stoelen. Buiten koken behoort ook tot de mogelijkheden. Met de hout gestookte balpanne kan op de bakplaat, de kookpan en het rooster heerlijke worden gekookt.

Voor meer informatie neem gerust contact op met Bonita 06-23562633 of via email info@landrijkdereesprong.nl

Het boerderij appartement is vrij in:

Vanaf 3 september

Verder is er nog beschikbaar in de lodges of safaritenten:

Maandag 13 - vrijdag 17 september

Vrijdag 17 - vrijdag 24 september

Vanaf vrijdag 24 september en verder.


Reacties van gasten

We zijn net terug van 2 weken vakantie op Landrijk de Reesprong. We zaten in de lodge, een 5 sterrenverblijf! Niets ontbreekt en zeer comfortabel. Je zit heerlijk vrij en hebt een prachtig uitzicht. Gezellig dat de pony rondom de lodge stond te grazen. De kinderen kunnen zich de hele dag vermaken op het terrein. Even naar de kalfjes, de konijnen aaien, eieren rapen, rondcrossen op de skelter, springen op de trampoline, even knuffelen bij de geiten, de boer helpen met melken en voeren en nog veel meer. Boer Herald, boerin Bonita, Jurian en Lieke doen er alles aan om je verblijf zo fijn mogelijk te maken. Ze zijn enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en laten je graag een kijkje nemen op het boerenbedrijf. Een verblijf op Landrijk de Reesprong is absoluut een aanrader!
Ilse (juli 2019)

Grootouders, ouders en kleine kinderen genoten allemaal op hun eigen manier van deze prachtige plek en hele gastvrije ontvangst. Aan alles was gedacht. Heel veel vrijheid, rust, natuurschoon, speel mogelijkheden, binnen en buiten en betrokken worden bij de verzorging van de dieren was top!
Ellen (mei 2019)

Heel gastvrij! Voor herhaling vatbaar! De vakantie op de boerderij was helemaal zoals we gehoopt hadden! De kinderen leren veel over het leven/werken op de boerderij en worden volop betrokken. Koeien melken, eieren rapen, konijnen voeren enz. enz. Daarnaast zijn er voor de kinderen veel speelmogelijkheden! De lodge is zeer volledig ingericht en heel schoon! En dat alles te midden van een prachtige natuur!
Familie Huissoon (augustus 2019)

Wat een leuke vakantie hebben we hier gehad. Zeer vriendelijke familie en bij aankomst stonden de koffie/thee en een zelfgebakken appeltaart al klaar voor ons. Beter kan je vakantie toch niet beginnen. Onze dochter mocht overal bij helpen en heeft daardoor erg veel geleerd. De dieren verzorgen, op de tractor rijden of gewoon lekker over het terrein rijden met de skelters. De lodgetent is van alle gemakken voorzien en is een heerlijk plek om te verblijven. Zelfs de pony liep gezellig voor de tent te grazen. Wij komen hier zeker terug.
Patrick en Esther (september 2019)

Met tegenzin weer naar huis! Het was een geweldig weekendje weg, volledig in de natuur. Alles mag en niets moet… Mijn zoontje van 4 heeft heerlijk kunnen spelen: ravotten in de strohut, rijden op de lieve pony, springen op de trampoline, scheppen in de zandbak, knuffelen met de poesjes en de konijntjes, de geitjes voeren, eieren rapen bij de kippen en niet te vergeten het verzorgen van de koeien. De eigenaren doen hun uiterste best het je naar de zin te maken. We hadden graag nog wat langer willen blijven, er is zoveel te zien en te doen, je komt echt tijd te kort. Een aanrader voor iedereen die houdt van hartelijkheid en de pure liefde voor mens en dier. Met tegenzin weer naar huis. Herald, Bonita, Jurian en Lieke… jullie zijn toppers! Bedankt voor de mooie dagen en tot de volgende keer!
Chantal & Milan (mei 2019)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,9
Schrijf zelf een review

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde

Reserveren