Vergaderen

Weidesessies in alle rust

Zelfs vergaderen krijgt een geheel ander betekenis op Landrijk De Reesprong. Een weidesessie met het gras tussen je tenen. Een relaxte manier om naar jouw doelen toe te werken. De stilte en het uitzicht over de wei met koeien geven je nieuwe inzichten. Dat is uit ervaring gebleken. Vergaderen in de wei in plaats van op kantoor: het is een totaal andere beleving met verrassende uitkomsten. 

Onze lodge is de perfecte vergaderlocatie. Door de grote ramen wordt de energie van de natuur naar binnen gehaald en krijg je volop inspiratie. Het is mogelijk om een dag te vergaderen, maar ook meerdaagse weidesessies zijn mogelijk. Er zijn voldoende slaapplaatsen aanwezig. 

We vinden het belangrijk dat je de volledige focus hebt op waarvoor jij bent gekomen. Wij zorgen daarom voor gratis WiFi, een flip-over en koffie en thee en een heerlijke zelfgemaakte taart. Op aanvraag verzorgen we ook het boerenontbijt, de lunch en het diner. Daarnaast denken we graag mee over creatieve of teambuildingsactiviteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn; lachworkshop in het stro, brug bouwen, spelen met vuur, spelen met energie, spiegelen met honden en dramasessies. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Reacties van gasten

Wat hebben we het leuk gehad. De kinderen mochten elke dag meehelpen met de dieren voeren. Ze hebben veel geleerd en ontzettend genoten. Heerlijke eitjes bij het ontbijt. Op het erf hebben ze zich goed kunnen vermaken met de skelters en de traptractortjes. De pannenkoeken van eigen melk op het kampvuur waren heerlijk.
Mirjam (1-7-2017)

Bonita en Herald zijn lieve, hartelijke mensen die er alles aan gelegen is om het je naar de zin te maken zoals bij ontvangst met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Er is veel leuks te doen in de omgeving, maar deze keer zijn we bijna niet weggeweest; we hadden het heerlijk bij de tent!
Sandra (9-11-2017)

De midweek was erg geslaagd. De kinderen voelden zich snel thuis en gingen gelijk spelen op het grote grasveld met trampoline, schommels, voetballen, zandbak en nog veel meer. Ook de strohut in de schuur was een groot succes.
Mariël (4-10-2017)

Bonita en Herald geven je een heel welkom gevoel en leiden jou en de kinderen rond op de boerderij. Heel leuk dat de kinderen met alles mogen meehelpen, zoals eieren rapen en dieren voeren. Voor de volwassenen is het erg leuk om op een echt vuur te kunnen koken, lekkere soep, pannenkoeken bakken of barbecueën. De omgeving is prachtig en de moeite waard om op de fiets te verkennen.
Willeke Peeters (14-9-2017)

Sfeervolle, gezellige, rustige, kindvriendelijke omgeving! Echt genieten! Mooie natuur, fietsroutes, wandelen en spelen op de boerderij. Zeer vriendelijke eigenaren. Voor de kids is er veel te beleven en de omgeving is veilig. De tent is erg luxe en schoon.
Lotte en Roald & kids (25-9-2017)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,7
Schrijf zelf een review

Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.  

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde