Boerderijvakantie in
een lodge of safaritent

Accommodaties

Slapen midden tussen de weilanden en de koeien, wie droomt daar nou niet van!

Faciliteiten

Beleef alle faciliteiten en activiteiten

Ontdek de boerderij

Onze boerderij kent geen geheimen. Tijdens je verblijf speel jij voor boer of boerin.

Reserveren

100 % boeren buitenleven

de leukste familievakantie bij boer Herald en Bonita

Middenin de weilanden kamperen in een luxe safaritent of lodge; dat klinkt toch als een droom? Over de weilanden kijk je kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.

  • Op en top boerderij belevenis
  • Pony rijden en verzorgen
  • Kort weekendje weg? De uitchecktijd op zondag is 17:00 uur :)
  • Konijnen knuffelen kan in het grote buiten- en binnen verblijf
  • Volop buiten en binnen spelen
  • Buiten koken op het kampvuur
  • Helpen bij de koeien en kalfjes
  • Een schuur vol met skelters
  • Luxe ingerichte accommodaties
  • Al 8 jaar winnaar Zoover Awards
Logo award cup gold 4x

Winnaar
Gouden Zoover
Award 2021


Al 8 jaar winnaar

Zoover Gold Awards

Weetjes

Verse eitjes

's Morgens zin in een kakelvers eitje? De kippen leggen al heel vroeg een scharrelei.

Scharrelkippen

Avontuur

Wist je dat we een groot erf en bos hebben, ga het zelf ontdekken.

Rondstruinen

Vuurplaats

Na een dag buiten, heerlijk pannenkoeken bakken op hout.

Pakket bestellen bij de boer

Regen

Weer of geen weer? Buiten in de plassen stampen is één groot feest.

Vies en nat worden mag

Relaxen

Genieten van de ondergaande zon in de op hout gestookte hottub.

Ontspanning

Stroschuur

Glijden, klimmen, verstoppen en al je fantasie kwijt in de stroschuur!

Strokriebels!

Vuurplaats

Bestel alvast een marshmallows pakket! Dat wordt genieten.

Zelf marshmallows maken

Koe melken

Melk van je eigen koe! Wie maakt de grootste melksnor?

Verse melk

Twents praten

A'j Plat kuiern könt, mö'j 't nie loatn!

Kuiern met boer Herald

Skelter race!

Wist je dat er volop nieuwe skelters klaarstaan? Hier mag je de hele dag mee rond rijden!

Schuur vol skelters

Konijn

Wist je dat je een eigen konijn bij de tent mag verzorgen?

Eigen Wipstaartje

Reacties van gasten

Een heerlijke plek! Dit is het fijnste vakantieplekje in Nederland! Boer Herald en boerin Bonita zijn vriendelijk en gastvrij waardoor je je direct thuis voelt. De accommodaties zijn schoon, compleet ingericht en gezellig. De kinderen vermaken zich geweldig op de boerderij! Er worden leuke activiteiten georganiseerd, maar ze kunnen ook heerlijk zelf rondstruinen en spelen. Gelukkig zijn nooit ver weg, zodat je als ouders ook een ontspannen vakantie hebt. Verder is de omgeving prachtig en er is genoeg te doen voor als je een dagje uit wil. Wij zijn hier meerdere keren geweest en hopen nog vaak terug te komen!
Fam. Oosting (aug. 2021)

Fantastische familievakantie! Echt een heerlijk zorgeloos verblijf bij hele gastvrije mensen. Alleen maar genieten en ontspannen. Met als verrassing zelfs airco in de fijne lodge toen we met 32 graden aankwamen. Onze dochter raakt niet uitgepraat over eitjes rapen (en de ontsnapte kip), ‘haar konijn’, het spelen met de andere kinderen en natuurlijk de koeien voeren. Haar boerderij diploma is al trots opgehangen. En wij gaan de mooie zonsondergang vanaf de veranda met eigen kampvuur heel erg missen!
Diana (juli 2021)

Zo leuk dat we liefst nog een dag zouden blijven. Wat een heerlijke weekend weg! De kinderen (7 en 9) hebben zich volop vermaakt tussen de dieren, het borstelen van de pony’s, het rapen van eieren, mee helpen met koeien melken, en het spelen in de hooischuur. Volop speel mogelijkheden, van skelters tot trampoline, van wilde dieren spotten tot spelletjes spelen. Een goed uitgeruste lodge voorzien van alle gemakken met eigen sanitair. De kinderen sliepen op de slaapzolder, een heerlijk plekje speciaal voor hen. De pelletkachel was heerlijk voor de wat koudere avonden. De boer en boerin waren zeer gastvrij. Kortom, echt een pareltje in Twente!
Marian (okt. 2021)

Fantastisch! In 1 woord geweldig! Ontvangst met koffie en appeltaart. Zo wil je je vakantie beginnen! Het is een kleinschalige boerderij glamping waar genoeg te doen is voor de kinderen. Koeien melken, geiten voeren, eieren rapen bij de kippen of gewoon lekker spelen met de skelters of in de hooischuur. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals bingo, speurtocht of lekker met z'n allen pannenkoeken/broodjes bakken op een vuurhaard. Deze glamping is een absolute aanrader en wij komen ook zeker terug!
Fam. De Gauw (aug. 2021)

Genieten met een grote G. Dat hebben we optimaal gedaan tijdens onze vakantie bij Landrijk De Reesprong. Het heeft onze verwachting overtroffen. Een super gastvrije ontvangst met heerlijke verrassing was al een goed begin van onze 2 weken in de luxe safaritent. De kinderen (4 en 6) vermaakten zich prima en hadden geen tijd voor uitstapjes. Want het was zo leuk om mee te helpen met de dieren verzorgen, pony rijden, op de skelter racen en alle andere activiteiten die de boer en boerin organiseren. Het cliché geldt ook hier: als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook een fijne vakantie. Een groot compliment voor jullie! We komen graag nog eens terug om te kijken hoe het gaat met kalfje Isa ;)
Fam. Van Baren (juli 2021)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,8
Schrijf zelf een review

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde