Genieten met een grote G

100% boerderijdieren en vermaak

Kom ook helpen in de stallen en rijdt met jouw skelter als een echte boer of boerin op het erf!

Op landrijk de reesprong voelt elk kind zich helemaal vrij en zichzelf. Er is zoveel te beleven op de boerderij, zoveel te spelen en te ontdekken. Hier speelt je kind oneindig en maakt snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. De hele dag op de skelter, dat kan! Op de boerderij is alles all-in! Hier beleef je een onvergetelijke vakantie voor kinderen, ouders en grootouders!

Uiteraard zijn er genoeg boerderijklusjes te doen, zoals eitjes rapen, kippen, pony's en de koeien voeren. Het knuffelen van de konijntjes en ze lekker laten huppelen in het gras. Poesjes aaien of wandelen met hond Mara. Of gewoon lekker rondstruinen en snoepen van een gevonden braam of radijs.

  • Elke dag (helpen) de dieren voeren, eitjes rapen en de koeien melken
  • Pony's borstelen, wandelen en rijden
  • Buitenspeeltuin met trampoline, schommels, duikelstangen en houten tractor
  • Grote zandbult met waterspeeltuin met pomp
  • Een schuur vol skelters, traptractors en rijdend speelgoed voor alle leeftijden
  • Speeltoestel met glijbaan bij zandbak
  • Een bos om in te struinen, verstoppertje te spelen en boomhutten te bouwen
  • Strosprietjes voelen tijdens het spelen in de overdekte strohut
  • :)
  • Boer Herald helpen op 't land of bij de koeien
  • Hoor de koeien loeien als je boven de koeien speelt
  • Tafeltennistafel en voetbaltafel
  • Speelbos met speelhuis
  • Wie gaat er winnen met een potje sjoelen?
  • Kies een gezelschapspelletje of een puzzel uit de grote kast
  • Stel je eigen team samen en we gaan voetballen!
  • Doe je mee met de boerderij race?
  • Gek op knutselen? Kom knutselen met boerin Bonita (tijdens je midweek of weekvakantie)
  • Kampvuur aan en gezellig broodjes en marshmallows roosteren
  • Op avontuur door de weilanden
MG 0500

Leukste vakantie met kinderen

Reserveren

MG 1497 AKF Zakelijk 1412 bewerkt bewerkt bewerkt 2 AKF Zakelijk 1508 AKF Zakelijk Sony 01418 AKF Zakelijk 1604 AKF Landrijk 8740 bewerkt AKF Zakelijk 1585 AKF Zakelijk 1546 bewerkt AKF Zakelijk Sony 01414 AKF Landrijk 8566

Reacties van gasten

Een heerlijke plek! Dit is het fijnste vakantieplekje in Nederland! Boer Herald en boerin Bonita zijn vriendelijk en gastvrij waardoor je je direct thuis voelt. De accommodaties zijn schoon, compleet ingericht en gezellig. De kinderen vermaken zich geweldig op de boerderij! Er worden leuke activiteiten georganiseerd, maar ze kunnen ook heerlijk zelf rondstruinen en spelen. Gelukkig zijn nooit ver weg, zodat je als ouders ook een ontspannen vakantie hebt. Verder is de omgeving prachtig en er is genoeg te doen voor als je een dagje uit wil. Wij zijn hier meerdere keren geweest en hopen nog vaak terug te komen!
Fam. Oosting (aug. 2021)

Fantastische familievakantie! Echt een heerlijk zorgeloos verblijf bij hele gastvrije mensen. Alleen maar genieten en ontspannen. Met als verrassing zelfs airco in de fijne lodge toen we met 32 graden aankwamen. Onze dochter raakt niet uitgepraat over eitjes rapen (en de ontsnapte kip), ‘haar konijn’, het spelen met de andere kinderen en natuurlijk de koeien voeren. Haar boerderij diploma is al trots opgehangen. En wij gaan de mooie zonsondergang vanaf de veranda met eigen kampvuur heel erg missen!
Diana (juli 2021)

Fantastisch! In 1 woord geweldig! Ontvangst met koffie en appeltaart. Zo wil je je vakantie beginnen! Het is een kleinschalige boerderij glamping waar genoeg te doen is voor de kinderen. Koeien melken, geiten voeren, eieren rapen bij de kippen of gewoon lekker spelen met de skelters of in de hooischuur. Ook worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals bingo, speurtocht of lekker met z'n allen pannenkoeken/broodjes bakken op een vuurhaard. Deze glamping is een absolute aanrader en wij komen ook zeker terug!
Fam. De Gauw (aug. 2021)

Genieten met een grote G. Dat hebben we optimaal gedaan tijdens onze vakantie bij Landrijk De Reesprong. Het heeft onze verwachting overtroffen. Een super gastvrije ontvangst met heerlijke verrassing was al een goed begin van onze 2 weken in de luxe safaritent. De kinderen (4 en 6) vermaakten zich prima en hadden geen tijd voor uitstapjes. Want het was zo leuk om mee te helpen met de dieren verzorgen, pony rijden, op de skelter racen en alle andere activiteiten die de boer en boerin organiseren. Het cliché geldt ook hier: als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders ook een fijne vakantie. Een groot compliment voor jullie! We komen graag nog eens terug om te kijken hoe het gaat met kalfje Isa ;)
Fam. Van Baren (juli 2021)

Zo leuk dat we liefst nog een dag zouden blijven. Wat een heerlijke weekend weg! De kinderen (7 en 9) hebben zich volop vermaakt tussen de dieren, het borstelen van de pony’s, het rapen van eieren, mee helpen met koeien melken, en het spelen in de hooischuur. Volop speel mogelijkheden, van skelters tot trampoline, van wilde dieren spotten tot spelletjes spelen. Een goed uitgeruste lodge voorzien van alle gemakken met eigen sanitair. De kinderen sliepen op de slaapzolder, een heerlijk plekje speciaal voor hen. De pelletkachel was heerlijk voor de wat koudere avonden. De boer en boerin waren zeer gastvrij. Kortom, echt een pareltje in Twente!
Marian (okt. 2021)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,8
Schrijf zelf een review

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde