Kom helpen op de boerderij!

Boerderijproducten

Verse scharreleitjes, romige melk en buiten koken

Meehelpen op de boerderij

van koeien melken tot kalfjes voeren, bij ons mag je echt meehelpen.

Beleef de Boerderij

Onze boerderij kent geen geheimen. Tijdens je verblijf speel jij voor boer of boerin, dus je mag overal rondneuzen en ravotten. Het is heerlijk om door de velden de struinen en de strokriebels te voelen. Zo beleef je de boerderij optimaal.

De dag na aankomst ontbijt je al met zelf geraapte eieren en verse melk van onze eigen koeien, aan de picknicktafel voor jouw safaritent of lodge. Kippen die rondscharrelen, een eigen konijn naast de tent en de geiten en koeien in de wei; het échte boerenleven kan beginnen.

En kom je voor een kort weekendje weg? Dan mag je op zondag uitslapen :). De vertrektijd op zondag is namelijk pas om 17:00 uur! Hopelijk zien we je toch in de ochtend al bij de dieren :). Want die vinden het erg leuk om geknuffeld te worden!

Reserveren

Ouderwets door je hurken bij de koe

In de ouderwetse 'grupstal' voelen kinderen (en hun ouders) meteen de warmte van de koeien en moet je nog ouderwets door je hurken om te melken. Eerst de spenen schoonmaken, met de hand voormelken en dan de machine eraan; boer Herald en boerin Bonita vertellen je er graag alles over. Koeien voeren, kalfjes de fles geven, konijnen op schoot, geiten aaien en vooral lekker vies worden. Kinderen kunnen zelfs hun lievelingskoe kiezen om een week te verzorgen.

Weetjes

Regen

Weer of geen weer? Buiten in de plassen stampen is één groot feest.

Vies en nat worden mag

Twents praten

A'j Plat kuiern könt, mö'j 't nie loatn!

Kuiern met boer Herald

Skelter race!

Wist je dat er volop nieuwe skelters klaarstaan? Hier mag je de hele dag mee rond rijden!

Schuur vol skelters

Koe melken

Melk van je eigen koe! Wie maakt de grootste melksnor?

Verse melk

Stroschuur

Glijden, klimmen, verstoppen en al je fantasie kwijt in de stroschuur!

Strokriebels!

Konijn

Wist je dat je een eigen konijn bij de tent mag verzorgen?

Eigen Wipstaartje

Avontuur

Wist je dat we een groot erf en bos hebben, ga het zelf ontdekken.

Rondstruinen

Vuurplaats

Na een dag buiten, heerlijk pannenkoeken bakken op hout.

Pakket bestellen bij de boer

Vuurplaats

Bestel alvast een marshmallows pakket! Dat wordt genieten.

Zelf marshmallows maken

Relaxen

Genieten van de ondergaande zon in de op hout gestookte hottub.

Ontspanning

Verse eitjes

's Morgens zin in een kakelvers eitje? De kippen leggen al heel vroeg een scharrelei.

Scharrelkippen

Leef je uit op de boerderij

Zijn er stoere kinderen die graag een rondje meerijden op de tractor? Boer Herald maakt er met alle plezier tijd voor vrij. Kom in het warme seizoen grasmaaien en schudt eens mee tijdens het gras schudden. En ben je sterk genoeg om het stro van het land te halen? De strokriebels zitten dat overal. Ook kunnen de kinderen de mooiste hutten bouwen in het bos, op de skelter over het erf racen, salto's maken op de trampoline en ravotten in de stroschuur. Als ouders geniet je lekker mee. En tussendoor lekker even uitrusten op de heerlijke glamping-stoelen, met de voeten in het gras.

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde