Boerderijproducten

Boergondisch

Bij het boerenleven hoort een stevig ontbijt en een smaakvolle avondmaaltijd. Want van een dag buitenspelen, krijg je trek. Zelf geraapte eieren en verse melk van onze eigen koeien. Nog lekkerder is het wanneer het eten al is voorbereid en je zelf niet meer het dorp in hoeft voor de boodschappen. Bijvoorbeeld een lekkere groentesoep die je uit de grote ketel boven het kampvuur kunt scheppen. Of pannenkoeken bakken boven het vuur, heerlijk in de buitenlucht. De ingrediënten en benodigdheden zetten we voor je klaar. Of een barbecue met streekproducten. Andere ideeën? Geef het gerust bij ons aan en wij verzorgen het.

Kampvuurpakket

Kampvuur Klein Kampvuur Klein A Kampvuur Klein B Kampvuur Klein C Kampvuur Klein D
Kampvuur Klein Kampvuur Klein A Kampvuur Klein B Kampvuur Klein C Kampvuur Klein D
 • Houtpakket € 10,-
  Een krat hout met aanmaakblokjes en lucifers.
 • Kampvuurpakket € 11,50
  Grote krat haardhout, aanmaakblokjes, marshmallows met pinnen of popcorn met pofpannetjes.
 • Pannenkoekenpakket voor op het kampvuur € 16,50
  Grote krat haardhout, aanmaakblokjes, koekenpan voor op het kampvuur, bakspatel, verse boerenmelk, verse eitjes, pannenkoekenmeel van de watermolen, stroop en poedersuiker.
 • Boerensoep pakket voor op het kampvuur € 19,50,-
  Grote krat haardhout, aanmaakblokjes, lucifers, grote soepketel, gehakt met kruiden, verse groenten, bouillon.
 • Boeren BBQ pakket vlees € 16.50 p.p.
  Grote krat haardhout, aanmaakblokjes, lucifers, barbecuerooster, BBQ tangen, BBQ pakket van slager.


Verse scharreleieren

Onze kippen leggen elke vroege ochtend verse eitjes. Deze kun jij 's morgens oprapen voor een lekker eitje bij het ontbijt. De kippen scharrelen door het stro en zijn zo mak, dat je ze ook kunt optillen en de zachte veren kunt voelen.


Druppies laarzen maat 26 tot en met 39

Druppies Klein 1B Druppies Klein 1A Druppies Klein Drupies Klein 1D
Druppies Klein 1B Druppies Klein 1A Druppies Klein Drupies Klein 1D

De oude en te kleine laarzen kunt u thuis laten! Bij ons op de boerderij kunt u een nieuw paar stoere laarzen aanschaffen.

 • Puur natuur, handgemaakt van 100% natuurrubber!
 • Stoer design, beschikbaar in diverse hippe kleurtjes!
 • Als gegoten, soepele en perfecte pasvorm!
 • Super veilig, met twee reflectors op de achterkant!
 • Lekker flexibel, met unieke luchtkamer in de buitenzool!
 • Optimaal comfort, uitneembare binnenzool en katoenen voering!
 • Maat 26 t/m 32 € 26.95
 • Maat 33 t/m 39 € 29.95
 • Bij aankoop van twee paar, gratis het kampvuurpakket t.w.v € 10,-.


Ambachtelijke producten

• Ambachtelijke vruchtenjam € 4.00
Van verse vruchten uit de fruitbomen worden er ambachtelijke jams en chutneys gemaakt. De jams bevatten hele stukken of grote stukken fruit. Proef de pure smaak.
De jams zijn heerlijk op een boterham, beschuit of cracker. Een lepel jam door de yoghurt of kwark geeft een heerlijke fruitige smaak. Met name de Aardbei-rabarber en de Appeltaartjam zijn ook erg lekker op pannenkoek.


In de chutneys worden verse vruchten en groenten gecombineerd met verse kruiden en specerijen en dan tot in perfectie gekookt, waarbij de heerlijke zachte smaken vrijkomen. Een chutney past goed bij elke maaltijd. Probeer eens de abrikozen-dadelchutney. De jams en chutneys kopen we in bij een lokale Twentse ondernemer.


• Pannenkoekenmeel van de watermolen € 1.50
Ingrediënten: tarwebloem, boekweitmeel, roggebloem, havermeel


Boerengroente

In de moestuin verbouwen we groente. Afhankelijk van het seizoen kun je mee eten van de verse groente of fruit. De oogst delen we graag samen met onze vakantiegasten. Maar ga ook eens op een pad langs sloten en beken, en proef de wilde bramen.

Zin om of helemaal tot rust te komen. Kom dan fijn tuinieren. Met je handen in de aarde, laad je je energie weer op.


Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde