Glamping

Lodge

Door de vele ramen en de grote schuifdeuren in de lodge beleef je het buitenleven volop.

Safaritent

Onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Luxe die je bij kamperen niet direct verwacht.

Slapen tussen de boerderijdieren

Waar word je tegenwoordig nog wakker zonder het geluid van voorbijrazende auto's? Bij ons zijn het de dieren die je wakker maken! De haan geeft je het startsein voor de dag. Daarna bepaal je zelf hoe je dag eruit ziet. Je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht om mee te helpen op de boerderij. De koeien, kalfjes, geiten, kippen en konijnen begroeten je met liefde.

Reserveren

Ontdek de boerderij

Ontdek Tractor Ontdek Konijnen Beleef Slide 04 Beleef Slide 05 Ontdek Kippen Beleef Slide 02 Beleef Slide 03 Beleef Slide 01 Ontdek Koeien

Reacties van gasten

Bonita en Herald zijn lieve, hartelijke mensen die er alles aan gelegen is om het je naar de zin te maken zoals bij ontvangst met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Er is veel leuks te doen in de omgeving, maar deze keer zijn we bijna niet weggeweest; we hadden het heerlijk bij de tent!
Sandra (9-11-2017)

De midweek was erg geslaagd. De kinderen voelden zich snel thuis en gingen gelijk spelen op het grote grasveld met trampoline, schommels, voetballen, zandbak en nog veel meer. Ook de strohut in de schuur was een groot succes.
Mariël (4-10-2017)

Bonita en Herald geven je een heel welkom gevoel en leiden jou en de kinderen rond op de boerderij. Heel leuk dat de kinderen met alles mogen meehelpen, zoals eieren rapen en dieren voeren. Voor de volwassenen is het erg leuk om op een echt vuur te kunnen koken, lekkere soep, pannenkoeken bakken of barbecueën. De omgeving is prachtig en de moeite waard om op de fiets te verkennen.
Willeke Peeters (14-9-2017)

Wat hebben we het leuk gehad. De kinderen mochten elke dag meehelpen met de dieren voeren. Ze hebben veel geleerd en ontzettend genoten. Heerlijke eitjes bij het ontbijt. Op het erf hebben ze zich goed kunnen vermaken met de skelters en de traptractortjes. De pannenkoeken van eigen melk op het kampvuur waren heerlijk.
Mirjam (1-7-2017)

Sfeervolle, gezellige, rustige, kindvriendelijke omgeving! Echt genieten! Mooie natuur, fietsroutes, wandelen en spelen op de boerderij. Zeer vriendelijke eigenaren. Voor de kids is er veel te beleven en de omgeving is veilig. De tent is erg luxe en schoon.
Lotte en Roald & kids (25-9-2017)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,7
Schrijf zelf een review

Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.  

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde