Glamping op de boer

Luxe lodge met pelletkachel

Door de vele ramen in de lodge beleef je het buitenleven volop.

Luxe safaritent met badkamer en kachel

Onze safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Luxe die je bij kamperen niet direct verwacht.

Slapen tussen de boerderijdieren

Waar word je tegenwoordig nog wakker zonder het geluid van voorbijrazende auto's? Bij ons zijn het de dieren die je wakker maken! De haan geeft je het startsein voor de dag. Daarna bepaal je zelf hoe je dag eruit ziet. Je kunt natuurlijk altijd bij ons terecht om mee te helpen op de boerderij. De koeien, kalfjes, geiten, kippen en konijnen begroeten je met liefde.

Reserveren

Relaxen in de hottub

Voorbij springende konijntjes en huppelende reeën, daar word je helemaal rustig van. Met uitzicht over de weilanden en de ondergaande zon is het genieten in de op hout gestookte hottub. Ontspannen op een rustig plekje naast je eigen lodge of luxe safaritent.

Hottub

Ontdek de boerderij

Reacties van gasten

Geweldig adres voor logeren bij de boer! Dit is echt een geweldige plek, waar wij nu al meerdere keren met onze dochters (3 en 5) geweest zijn. En we hebben de Reesprong ook al aan heel veel vrienden en familie getipt. Het cijfer 10 is terecht. De kinderen kunnen heerlijk spelen op de boerderij, in de speeltuin met zandberg, de hooiberg, trampoline, stepjes/skelters, etc. En daarnaast is er elke ochtend natuurlijk het moment van samen de dieren verzorgen. Bonita doet dat met engelengeduld en weet voor elk kindje een passend klusje (bij leeftijd en wat het kind al durft). Voor de ouders/volwassenen is het ook echt genieten, van de prachtige omgeving, fijne huisjes/safaritenten met uitzicht, bbq voor de deur of zelf ook lekker helpen met het verzorgen van de dieren of rondcrossen op de skelters. Een absolute aanrader!
Pasquelle (juli 2023)

Voor de tweede keer hier mogen verblijven! En ook dit keer was het weer fantastisch! De lodges zijn echt van alle luxe voorzien, waren super schoon en alles is aanwezig! Het heerlijke van hier is het weidse uitzicht, de rust en de sfeer welke er heerst. De kinderen kunnen bij alles helpen en worden betrokken bij hetgeen wat er gebeurd op de boerderij. De boer en boerin zijn enorm gastvrij, en de kinderen kunnen je eigenlijk ook bij veel helpen. Wij hebben weer genoten en kijken weer terug op een heerlijke week.
Moniek (augustus 2023)

Pareltje in Twente! Wat een heerlijk verblijf hebben wij hier met onze tweejarige zoon. We verblijven ruim 4 weken ivm een verbouwing thuis maar willen eigenlijk niet meer weg hier. Een prachtige omgeving met een luxe accommodatie waar je niks te kort komt. De meest vriendelijke eigenaren doen er alles aan om het naar je zin te maken. Tractor rijden, koekjes bakken, dieren voeren, skelteren, speeltuin, trampoline, noem het maar op, alles is aanwezig. Wat ons betreft een top plek om te verblijven met je gezin. Wij komen nog eens terug! Bedankt.
Ellis (september 2023)

Vakantie voor het hele gezin! Fijne plek, alle ruimte rond de safaritenten. Tent is heel verzorgd en ruim. Perfect schoon en alles klopt. Kids hebben alle vrijheid op de boerderij; helpen met de verzorging van de dieren maar ook uitleven met al het speelgoed (skelters, tractoren etc; niks kapot, alles werkt). Verzorgde speeltuin en voor de warme dagen een zwembad. Het knutselen met de boerin, het verzorgen van de koeien; de kids hebben het er nog over! Ook wij als papa en mama hebben echt vakantie gehad!
Mèlis (augustus 2023)

Wat een heerlijke en ontspannen plek is deze camping! We hebben hier 2 weken te gast mogen zijn. Je voelt je echt een gast. Het hele boeren gezin is enorm gastvrij. We hebben zowel de tent als de lodge gehad. Beide waren spik en span. Alles was super schoon en voorzien van alle gemakken. Onze kinderen hebben de tijd van hun leven gehad. Koeien melken, eitjes rapen, geiten eten geven, kroelen met de katten, rondje lopen met de paardjes, zwemmen of rond crossen met de skelters. Wil je helemaal tot rust komen met veel vermaak voor de kinderen moet je zeker naar Landrijk de Reesprong!
Michael (juni 2023)

Gemiddelde cijfer op Zoover: 9,8
Schrijf zelf een review

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde