Luxe safaritent met badkamer

Origineel overnachten

Middenin de weilanden kamperen in een luxe safaritent of lodge; dat klinkt toch als een droom? Onze safaritenten en lodge zijn van alle gemakken voorzien. Luxe die je bij kamperen niet direct verwacht.

Denk aan een ruime badkamer met douchecabine met stortdouche en een ruime keuken met dubbel keukenblok en zelfs een vaatwasser. En dan het uitzicht vanaf de veranda met houten vlonder. Over de weilanden kijk je kilometers weg. Een geweldige ervaring van het buitenleven.

Je komt er volledig tot rust terwijl de kinderen zich uitleven op de boerderij. Ook voor groepen tot twaalf personen zijn de safaritenten meer dan geschikt. Omdat de tenten naast elkaar staan hebben groepen echt hun eigen unieke privé plek.

5 persoons verwarmde luxe safaritent

AKF Landrijk 8702 bewerkt AKF Landrijk 8705 bewerkt AKF Landrijk 8716 bewerkt AKF Landrijk 8717 bewerkt AKF Landrijk 8726 bewerkt AKF Landrijk 8834 bewerkt AKF Zakelijk 1412 bewerkt bewerkt bewerkt AKF Zakelijk 01374 bewerkt bewerkt bewerkt 2 AKF Landrijk 8648 bewerkt AKF Landrijk 8566 AKF Landrijk 8541 bewerkt AKF Zakelijk 01363 bewerkt
AKF Landrijk 8702 bewerkt AKF Landrijk 8705 bewerkt AKF Landrijk 8716 bewerkt AKF Landrijk 8717 bewerkt AKF Landrijk 8726 bewerkt AKF Landrijk 8834 bewerkt AKF Zakelijk 1412 bewerkt bewerkt bewerkt AKF Zakelijk 01374 bewerkt bewerkt bewerkt 2 AKF Landrijk 8648 bewerkt AKF Landrijk 8566 AKF Landrijk 8541 bewerkt AKF Zakelijk 01363 bewerkt

Op de boerderij staan de luxe safaritenten aan de rand van weilanden en bos. In de verwarmde, comfortabele en ruime tenten kun je genieten van het boerenleven en het platteland. De luxe tenten hebben horren in de ramen en de afsluitbare deur. Comfortabel kamperen met alle gemakken en volop het buitenleven ervaren.

De safaritenten hebben fijne leefruimtes en zijn prettig ingericht. Geniet nog heerlijk van het buitenleven en warm weer op in de verwarmde tent. De tenten hebben twee gaskachels, waar je lekker kunt opwarmen.

 • Ruime woonruimte met eethoek en zitruimte met gaskachel
 • Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron, gaskookplaat, koffiefilterapparaat, waterkoker, voldoende keukenspullen, servies en bestek
 • Ruime badkamer met riante douchecabine, wastafel en toilet
 • 1 slaapkamer met boxspringbed voor twee personen (gelegen in de woonkamer)
 • 1 slaapkamer met een stapelbed voor twee personen en een één persoonsbed
 • 1 slaapkamer voor een logeerbed of campingbedje
 • Televisie met NL 1,2,3 en radio
 • Terras met picknicktafel en twee verstelbare kampeerstoelen
 • Eigen vuurschaal voor buitenkoken en kampvuur
 • Een landrijk aan ruimte, midden in de weilanden en natuur
 • Parkeermogelijkheid op de parkeerplaats
Reserveer

Reserveren

Handig om te weten

Op de boerderij kun je vies worden. Dat is helemaal niet erg, maar juist heel gezond! In onze safaritenten en lodge vind je gelukkig luxe douches. Zodat iedereen 's avonds weer lekker fris, met gezonde blosjes op de wangen naar bed kan. Handdoeken, schoon beddengoed en opmaak van bedden verzorgen wij desgewenst ook. Voor de kinderen hebben we overalls te leen. Maar vergeet ook niet om oude kleding en laarzen mee te nemen. Je zondagse pak kun je beter thuis in de kast laten liggen. Ook hebben we gezelschapsspelletjes en speelgoed in de boerenschuur. En kom je voor een kort weekendje weg? Dan mag je op zondag uitslapen :). De vertrektijd op zondag is namelijk pas om 17:00 uur!

Boerderij Landrijk De Reesprong

Het échte boerenleven ervaren in de Twentse natuur; daarvoor moet je bij Landrijk De Reesprong zijn. ‘s Ochtends wakker worden in één van onze luxe safaritenten of in onze lodge, snel de overall aanschieten en ‘hup’ naar de koeien, want die staan al te wachten om gemolken en gevoerd te worden. Daarna is het de beurt aan de kalfjes die staan te popelen om een flesje melk. Even langs de geitjes en dan lekker ontbijten. Natuurlijk met verse melk en eieren. Bij Landrijk De Reesprong mogen kinderen echt voor boer en boerin spelen. En als ouders kun je heerlijk genieten op het terras voor de lodge of safaritent. Het weidse uitzicht, de rust en het vermaak zorgen voor een uitzonderlijke combinatie voor jong en oud.

groeten, Herald, Bonita, Jurian en Lieke ter Heegde